Gemeenteleden bieden hulp aan mensen die in het nauw komen door het coronavirus. Via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan vanaf nu iedereen een vraag voor hulp of aanbod voor hulp aanbieden. De diaconie van de Bethlehemkerk brengt mensen bij elkaar die hulp nodig hebben en die hulp bieden.

Samen: open staand

  Samen: Vraag & Aanbod  
  Uitleg over digitaal collecteren, gebruik QR codes en smartphone  
  Wil je meer leren over Skype (video bellen)? Er zijn gemeenteleden die uitleg geven en het programma komen installeren (om bijvoorbeeld daarna virtueel koffie te kunnen drinken).   
  Wil je graag virtueel koffie drinken met iemand?  
  Dianne heeft een youtube kanaal aangemaakt om liedjes ter verdieping te laten horen of gezellig mee te kunnen zingen. Verzoek nummers kunnen ingediend worden  
 

 

 

 

Afgelopen periode

  Samen: Verbinding gemaakt  
  Puzzel leggen van 1000 stukjes
  Tuinman/vrouw gezocht. Tegen een kleine vergoeding.
  Koor zoekt ondersteuning bij opstarten Zoom repetities
  Een gemeentelid is op zoek naar iemand die één keer in de week een paar uur kan helpen in de huishouding. Vanwege ziekte lukt het dit gemeentelid op dit moment niet. Deze mevrouw bevindt zich in de risicogroep wat betreft het coronavirus. Ze wil daarom het liefst dat degene die haar wil komen helpen voorzichtig is wat betreft contacten met het oog om de besmettelijkheid van corona of zo min mogelijk sociale contacten onderhoudt. Er staat een vergoeding tegenover voor de hulp.
  Helpen en organiseren van het verhuizen van de nodige dozen
  Uitleg geven over online koffiedrinken via Zoom 
  Een gemeentelid is op zoek naar iemand die één keer in de week een paar uur kan helpen in de huishouding.   √
   Dagelijkse de hond uitlaten voor iemand die dat zelf niet meer kan  √
   De boodschappen doen en bezorgen bij mensen die niet naar buiten kunnen    √ 
   Op afstand helpen bij het volgen van de Kerkdienst gemist uitzendingen  √ 
   Belgesprek met een luisterend oor  √ 
   Uitleg en hulp bij Zoom gebruik
   Uitleg en hulp voor maken van een eigen YouTube kanaal
     

 

Aanmelden voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb jij mogelijkheden om te helpen, of heb je hulp nodig? Meld je dan aan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vanaf vandaag kunnen mensen die behoefte hebben aan hulp of een gesprek mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij worden dan gekoppeld aan een iemand die hulp biedt, soms alleen al een luisterend oor. Ken je mensen die behoefte hebben aan hulp? Wijs elkaar dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diakenen die de coördinatie verzorgen, Wilma Hilberts en Annette van Vliet