Vanaf 19:00 kunt u in de Bethlehemkerk terecht voor een avond waarin informatie verstrekt wordt over het duurzaam maken van uw huis, georganiseerd door de lokale energiecoöperatie HET.

Presentatie Aardgasvrij huis (aanvang 19:30)

Ruud Korswagen, die zijn rijtjeshuis (bouwjaar 1963) aardgasvrij heeft gemaakt, vertelt over zijn ervaringen met warmtepomp, type isolatie etc. en zijn overstap naar elektrisch rijden. Donderdag 26 maart bent u welkom om zijn huis te bezoeken.

Hands on

Na de pauze gaan we concreet en praktisch aan de slag met energiecoaches. U krijgt tips om uw huis te verduurzamen, dat kunnen zowel kleine als grotere (isolatie)maatregelen zijn, tips voor onafhankelijk advies van organisaties, welke subsidiemaatregelen er zijn etc.

HET (energiecoöperatie Hilversum) helpt u met het zetten van (nieuwe) stappen op het vlak van verduurzaming. Samen voor 100% schone energie in Hilversum.

Vanaf 20:30 kunt u met energiecoaches van HET aan de slag om te bespreken hoe u aan de slag kunt gaan met verduurzamen van uw woning, met de focus op hoe u op uw energierekening kunt besparen. Hier valt dus geld te verdienen!

TIP: Neem uw vragen en energie afrekening mee!