In de zomer van 2020 gaan 16 enthousiaste jongeren van de Morgenster, de Bethlehemkerk en de Regenboogkerk uit Hilversum naar Oeganda! Ze gaan daar meehelpen aan de bouw van de Glorious School in het dorp Lwamalenge. De school is hard aan het groeien en heeft meer klaslokalen nodig. Samen met lokale bewoners gaan de jongeren de handen uit de mouwen steken om de school verder op te bouwen. Met verschillende acties halen de jongeren geld op om de schoolkinderen in Lwamalenge te helpen. 

Op zaterdag 25 januari 2020 organiseren de jongeren een Benefietconcert in de Bethlehemkerk in Hilversum (aanvang 20.00 uur). Op deze avond zullen diverse muziekstijlen gepresenteerd worden: van hedendaagse popmuziek, Afrikaanse liederen tot klassieke muziek! In de pauze zullen er zelfgebakken taarten worden verkocht. Uw vrijwillige bijdrage voor het bijwonen van dit prachtige concert gaat eveneens rechtstreeks naar dit geweldige project!

Voor meer informatie over de deelnemende jongeren en waarom de jongeren deze reis willen ondernemen, neem een kijkje op: www.mbrgoesuganda.nl