De Bethlehemkerk is eenmalig ondag 29 december gesloten om zo bij te dragen aan een maximaal aantal bezoekers in de Morgenster en de Top2000 viering van de PGH. Voor vervoer zorgen de diakenen van de Bethlehemkerk, mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Degene die liever naar een reguliere dienst gaan zijn zowel de Diependaalse kerk als de Regenboog kerk open.

Regenboog: In het kader van ons thema voor Advent en Kerst staan we stil onder een sterrenhemel, die klein maakt. Toch heeft God juist die kleine mensen die wij zijn als zijn erfgenamen willen zien. In Jezus Christus wordt een erfenis zichtbaar van vrede, gerechtigheid en liefdevol beheer. Konden we dat eens waarmaken, in deze onrustige tijd.

Thema: Sterren aan de hemel
Voorganger: Jurjen Zeilstra
Ambtsdragers: Evelien Bouwmeester en Arja Haak
Lezingen: Psalm 8, Galaten 3:23-4,7, Lucas 2: 33-40