U en jij worden van harte uitgenodigd voor de Top2000-viering in de Morgenster op zondag 29 december. Thema van de viering is ‘Let love rule’; vrij vertaald: ‘laat de liefde heersen’, naar het lied van Lenny Kravitz.

De rode lijn in de dienst is 1 Korinthiërs 13: 1-13. We luisteren naar het bijbelgedeelte, zingen mee met popsongs, luisteren naar verhalen en gaan met elkaar in gesprek. Ook aan de kinderen is gedacht. In de viering willen een aantal gemeenteleden hun persoonlijk verhaal dat zij bij een popsong hebben, graag met ons delen.

De popsongs worden begeleid door de bovenwijkse jongerenband ‘RPM & Friends’ van de Protestantse Gemeente Hilversum.
De viering begint om 10.00 uur, na afloop is er koffie en een oliebol.

De Bethlehemkerk is eenmalig deze zondag gesloten om zo bij te dragen aan een maximaal aantal bezoekers in de Morgenster. Voor vervoer zorgen de diakenen van de Bethlehemkerk, mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals gebruikelijk, zijn er vandaag ook gewone reguliere vieringen in de Diependaalse kerk en Regenboog kerk: klik hier voor meer informatie.