Zorg-professionals gezocht die voor een week hun tijd willen geven aan de zorg voor mensen met een lichamelijke beperking. Een nieuwe ervaring in ruil voor jouw ervaring! 

De Protestantse Stichting Zorgvakanties organiseert een vakantieweek van 28 september t/m 5 oktober 2019 voor mensen die vanwege hun lichamelijke beperking of zorgvraag niet zelfstandig op vakantie kunnen. Zij verblijven in het luxe aangepaste zorghotel Nieuw Hydepark in Doorn, gelegen in een bosrijke omgeving midden in de natuur.

In deze week staat aandacht en tijd nemen centraal. Een enthousiaste vrijwilligers groep maakt dit mogelijk. Wij zijn echter op zoek zorg-professionals om de continuïteit van de zorg mede te waarborgen.

Ben jij een Big geregistreerd verpleegkundige of een actief werkende verzorgende IG en toe aan een leuke uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! In ruil voor jouw ervaring krijg jij een nieuwe bijzondere ervaring.

Nieuwsgierig? Op onze website www.pszv.nl vind  je bij ‘in gesprek met’ de verhalen van onze gasten en vrijwilliger.

Voor contact mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in op  www.pszv.nl