Ds. Aster Abrahamsen – den Bok heeft een eerste kennismaking gehad met de wijkkerkenraad.  Een voorstelrondje gaf haar een goede indruk van de diversiteit en motivaties van de aanwezige leden; ‘ieder heeft zo zijn eigen kleur’ zo stelde Paul-Dirk. En ook heeft Aster over zichzelf verteld en vragen beantwoord. Een aantal groepsbijeenkomsten heeft ze bijgewoond en diverse gemeenteleden gesproken. U zult haar zeker ontmoeten na de zomervakantie.

Het stiltecentrum wordt vanaf heden in de promotie ‘Open Kerk’ genoemd.
Dit om het laagdrempelige te bevorderen. Het is ook de gelegenheid om de expositie dan in alle rust te bewonderen.
De kerk zet de deuren open voor buurt en gemeenteleden op elke donderdagmorgen en niet meer op dinsdag en er is een gastheer of gastvrouw aanwezig voor koffie, thee en een praatje.

Bonny Rem Veldstra, scriba Bethlehemkerk