Van harte uitgenodigd zijn de kinderen uit de groepen 1 t/m 8. Met het onderwerp ‘Zorg voor de Schepping’ gaan we aan de slag op zondag 30 juni 2019.

We gaan het hebben over de tuin van Stef en Julia, want weten jullie dat nog? Stef en Julia gaan een tuin aanleggen. En dat is niet zo gemakkelijk! En hoe gaat het dan verder met de tuin? En we gaan rennen, we gaan een ‘hotel’ versieren en we horen een prachtig verhaal uit de bijbel. Kortom, heel veel leuke dingen!

Wij hopen jullie, en neem gerust vriendjes en/of vriendinnetjes mee, dan ook te zien op zondagmorgen 30 juni. We beginnen gelijk om 10 uur, jullie gaan dus niet eerst de kerk in, maar blijven de hele dienst bij ons. Na de dienst hopen we dat de ouders, als de deur nog niet open is, even blijven wachten totdat we helemaal klaar zijn.

Jullie ontvangen een persoonlijke uitnodiging en we horen dan graag wie er komen.

Tot dan! Klik hier voo de flyer

Hartelijke groeten van Janneke, Bonny en Corine.

Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 te Hilversum