Op dinsdagmorgen 18 juni a.s. organiseert de werkgroep Kerk en Buurt onder de naam Thee met een Thema een ontmoetingsbijeenkomst voor gemeenteleden en buurtbewoners. Onder het genot van een kopje thee of koffie kunt u kennismaken met mensen uit de buurt. Door flyers te verspreiden in de wijken rond de kerk, hopen we ook mensen te bereiken die nog niet eerder in de kerk geweest zijn. Zoals u weet, willen we als Bethlehemkerk graag Kerk in de buurt zijn. De ontmoeting op dinsdagmorgen biedt dan ook een goede manier om betrokken te zijn op elkaar en op anderen. U bent van harte uitgenodigd om tussen 9.30 en 11.30 uur aan te schuiven voor gezelligheid en een goed gesprek. Wilt u deelnemen? Dan is het fijn als u zich van tevoren aanmeldt bij Henk Koster, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar ook zonder aanmelding bent u van harte welkom.

Klik hier voor de flyer met uitnodiging.

Henk Koster, namens werkgroep kerk en buurt