Wie kent het niet, het pand aan de Vaartweg met de grote zonnen op de ramen. Dit is het pand van inloophuis Wording, een open huis voor dak- en thuislozen en mensen met psychische- of verslavingsproblemen. Elke middag en elke avond krijgen zij koffie, thee, brood, soep en een luisterend oor geboden, en op donderdagavond is er een warme maaltijd. Onze medewerkers staan klaar om hen hierin te voorzien. Zij doen dit werk geheel belangeloos, op vrijwillige basis en vanuit een christelijke overtuiging.

Maar helaas… door een te kort aan medewerkers, moeten we de deur nogal eens gesloten houden en staan onze bezoekers voor een dichte deur. Wij zijn daarom hard op zoek naar collega’s. Misschien iets voor u? U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u wordt ingedeeld. En twijfelt u of dit werk wel iets voor u is? Voor u uw definitieve keuze hiervoor maakt, loopt u een aantal keren met ervaren medewerkers mee, zodat u kunt ervaren of werken in Wording bij u past. 

Zoekt u boeiend werk met hart en handen en heeft bovenstaande uw belangstelling?

Neem dan voor een kennismaking contact op met Jan Blok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.