Micha Cursus

“Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de HEER van je wil: niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God” (Micha 6:8)

De oproep van de profeet Micha is duidelijk, toch is gerechtigheid voor veel mensen een vaag thema. In de Micha cursus denken we na over actuele thema’s en gaan daarmee aan de slag. Aan bod komen bijvoorbeeld thema’s als ‘genieten van genoeg’, ‘voeding en kleding’, ‘schepping’, ‘omgaan met geld’ en ‘zorg voor elkaar’.

Durf je het aan om te kijken naar grote gevolgen van jouw kleine daden, meld je dan aan bij Maurice de Jong (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-52633290)

We komen samen op donderdag- of vrijdagavond in de Diependaalse kerk van 18:45 tot 22:00 uur (inclusief gezamenlijke maaltijd) De volgende data zijn gepland:
- 25 of 26 april
- 9 of 10 mei
- 23 of 24 mei
- 6 of 7 juni
- 20 of 21 juni
Op zaterdag 8 of 15 juni plannen we een actiedag, waarin we recht doen in de praktijk brengen.

Deelname is gratis, er wordt slechts een vrijwillige bijdrage voor de materialen en maaltijden gevraagd, en toegankelijk voor iedereen. Neem dus gerust een introducé van buiten de kerk mee.

Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers.

Maurice de Jong | Diependaalsekerk
Hanneke Warga | VitamineG