Op zaterdag 29 september 2018 is er weer kliederkerk!

Thema: ’Ga je mee vissen?’

Tijd:       16.00- 19.00 uur

Plaats: LET OP: deze keer is het  in De Morgenster, Seinstraat 2, Hilversum

Kom je ook?  Neem je vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee en vergeet dan niet om óók je ouders (en die van je vriendjes), je opa of oma of misschien wel je buurvrouw mee te nemen. Dan maken we er met elkaar een gezellige middag van! Voor de allerkleinsten zal er oppas aanwezig zijn.

Geef je wel even op zodat wij weten op hoeveel volwassenen en kinderen we kunnen rekenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag vóór donderdag 27 september!

Leuk als jullie weer komen!

Bij de uitgang zal een kliederkerk-doos staan voor uw vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken.

Weet jij eigenlijk al wat Kliederkerk is?

‘Kliederkerk is een initiatief dat kinderen en de volwassenen om hen heen wil helpen elkaar te leren kennen en samen te ontdekken wat geloven in God kan betekenen in hun dagelijks leven. Hierbij maakt het niet uit of iemand kerkelijk is opgegroeid of nog nooit  een kerk van binnen heeft gezien. Samen met elkaar gaan we op ontdekkingstocht’.

Kliederkerk  bestaat uit  drie onderdelen:

-Samen  ontdekken:  op een creatieve manier een Bijbelverhaal of Bijbels thema ontdekken.

-Samen vieren: een korte viering  waarin het verhaal, gebed en muziek een plek kunnen krijgen.

-Samen eten:  met elkaar eten.

Het is een leuke manier voor ouders en kinderen om tijd met elkaar door te brengen en tegelijk andere ouders en kinderen te ontmoeten. Het is laagdrempelig, creatief en gezellig: want ook dat is kerk-zijn!

Wilt u  helpen?

Wij zijn nl ook op zoek naar mensen, jong en oud, die het leuk vinden

om ons te helpen:

- door thuis pannenkoeken voor ons te bakken en/of

- door op zaterdagmiddag een handje te komen helpen bij bv:

- het klaarzetten van de spullen, - knutselen, - de viering

- maken van foto’s, - klaarzetten van het eten, - opruimen, enz.

Wil je ons komen helpen of heb je nog vragen?  Spreek ons dan gerust

aan of mail één van ons.