Dit seizoen gaan de jongeren van de Regenboogkerk, de Bethlehemkerk en De Morgenster voor het eerst samen catechese volgen. Dat doen we dit seizoen twee keer. Van 24 september tot 16 oktober rond het jongerenkamp en van 11 maart tot 14 april, in de veertigdagentijd, waarbij we het afsluiten met het Vastenweekend. In de tussenliggende tijd gaan de wijkgemeenten zelf met de catechese aan de slag.

In het eerste blok zal de onderbouw op maandagavond catechese hebben en de bovenbouw op dinsdagavond. Ik zal elke keer bij de catechese zijn, samen met iemand uit het jongerenwerk van de Bethlehemkerk, Regenboogkerk of de Morgensterkerk.

Onderbouw 19:00-20:00 in de Regenboogkerk (Nassaulaan 22)
24 september: De Bijbel, wat kan je ermee?
1 oktober: Geloof dat bij je past
8 oktober: Kerkenraad, hoe werkt dat in de kerk?
15 oktober: Gaven en talenten

Bovenbouw: van 19:00- 20:00 in de Regenboogkerk
25 september: Is geloven relevant in 2018?
2 oktober: Wanneer voel je je thuis in de kerk
9 oktober: Geloof in beeld: aan de slag met maken van foto’s met Gert-Jan Jansen
16 oktober: Humor is Heilig

Op 15 oktober om 20:00 tot 21:15 aansluitend aan de catechese is er een avond voor ouders. Zodat ik jullie kan ontmoeten, jullie elkaar ontmoeten en ik kan vertellen hoe het gaat en wat we aan het doen zijn.

Verder nog een belangrijke datum: 5-7 oktober is het KAMP voor jongeren vanaf 12 jaar in Duinrell. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Op 23 september, de zondag voor de catechese begint, is er een gezamenlijke tienerviering in de Morgensterkerk (Seinstraat 2) om 10:30.

Namens de Morgensterkerk, de Regenboogkerk en de Bethlehemkerk,

Renate Japenga