Week tegen Eenzaamheid: maandag 1 oktober thema avond met minister Hugo de Jonge.

In Hilversum voelt ruim 41% van de inwoners zich wel eens eenzaam en is 8% ernstig eenzaam(bron: GGD).

Daarom vindt tijdens de Week tegen Eenzaamheid (26 september t/m 6 oktober) op maandag 1 oktober a.s. een thema-avond plaats in Hilversum waar minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en vicepremier Hugo de Jonge gastspreker zal zijn.

 Hugo de Jonge (CDA) is een groot voorvechter van de bestrijding van eenzaamheid. Tijdens zijn wethouderschap in Rotterdam heeft hij met succes veel initiatieven ontplooid en aangemoedigd om eenzaamheid terug te dringen. Als minister heeft hij deze aanpak voortgezet wat onder meer geresulteerd heeft in het programma ‘één tegen eenzaamheid‘. Hij zal tijdens de avond vertellen over zijn missie tegen eenzaamheid. Daarna zal er gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

In verband met de organisatie, stelt de organisatie het zeer op prijs als u zich van te voren zou willen aanmelden, dit kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.