In de zomer van 2016 is een groep jongeren van de Bethlehemkerk naar Ghana Pokukrom geweest. We hebben er gebouwd aan een school. In de zomer van 2018 gaat een nieuwe groep van 23 jongeren uit Molenaarsgraaf naar hetzelfde project. Zaterdag 12 mei gaven de GhanaGangers uit Hilversum voorlichting in Amersfoort aan de leiding van deze nieuwe groep.

Hieronder verslag van de nieuwe groep: Bouwen in Ghana: BIG

Het duurt nog even, maar in de zomer van 2018 hopen wij met 23 jongeren en 5 volwassenen uit de gemeente op werkvakantie te gaan naar Ghana. We willen daar (verder) bouwen aan een school- en toiletgebouw en daarnaast sport- en spelactiviteiten organiseren voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

20180514_big.jpg

De acties die de gemeente, in samenwerking met de groep die naar Ghana gaat, organiseert, zijn verzameld in het talentenboek. Daarin vindt u ook informatie over het inschrijven voor de verschillende acties.
Samen Gemeente zijn!
Zoals ons logo laat zien, noemen wij ons BIG: Bouwen In Ghana. De drie handen in de BIG symboliseren de handen van de jongens en meiden, de handen van de gemeenteleden en de handen van de mensen in Ghana. En... vele handen maken licht werk.De reis wordt georganiseerd door Stichting Livingstone, een organisatie met veel ervaring in Christelijke werkvakanties. Zie voor meer informatie hun website: www.lst.nl.

Informatie:
Meer informatie over het BIG-project?
Meehelpen, een goed idee of talent aan te melden?Neem contact op met:
Jan-Willem en Anne-Mieke Ottevanger
Mailen kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.