Graag willen we de kinderen in Hilversum deze zomer een fantasti sche KinderBijbelKeet-week bezorgen. Met een brainstormteam is er gekeken of we dingen anders kunnen doen.

Daar is in ieder geval uitgekomen dat we een apart programma hebben gemaakt voor basisschoolkinderen van de bovenbouw. We hopen hierdoor meer ‘oudere’ kinderen te bereiken. We zijn erg enthousiast en bruisen van ideeën.

De hele organisatie kan natuurlijk niet zonder jullie hulp en daarom zijn we op zoek naar kleine huishoudelijke apparaten (denk aan telefoon, strijkijzer, mixer, etc.) of klein elektrisch gereedschap. Let wel, de apparaten komen niet retour en mogen dus oud zijn, maar wel intact.

Als je enthousiast geworden bent, dan rekenen we ook graag op je hulp. Er is alti jd veel hulp nodig en op allerlei manieren, zowel in de voorbereidingen als op de dagen zelf.

Tot slot willen we vragen om uw en jullie gebed voor een goede voorbereiding en een mooie en fi jne week voor de kinderen. We hopen dat we door Hem vele kinderen mogen bereiken met het Evangelie

Paulien Mauritz 06-330 359 27 en Maria den Toom 06-520 003 92 /Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.