De 1e Ionaviering in Hilversum is een groot succes geworden.

Op zondag 15 april j.l. waren voor deze viering in totaal 50 personen in de Bethlehemkerk aanwezig. De opstelling van de stoelen in de kerkzaal werd voor deze gelegenheid aangepast. Niet alleen uit de Bethlehemkerk, ook diverse gemeenteleden van de Regenboogkerk, Vitamine G/Diependaalse Kerk, de Grote Kerk en mensen van buiten Hilversum waren afgelopen zondag naar de Bethlehemkerk gekomen. Hopelijk kunnen we bij de volgende Ionaviering ook mensen uit de Morgenster verwelkomen?

Om ca. 16.00 uur begonnen we met het oefenen van enkele liederen en vertelde ds. Jetty Scheurwater bijzonderheden hierover. Els Vermij (piano) en Emmy Bos (fluit) zorgden voor de instrumentale begeleiding.
Daarna was er gelegenheid voor een informele kennismaking onder het genot van koffie en thee en om 17.00 begon de viering die door de aanwezigen als bijzonder is ervaren. Na afloop van de viering had de voorbereidingsgroep die vorig jaar een week op Iona verbleef voor iedereen soep, brood en eigen gebakken muffins gezorgd en konden ervaringen worden uitgewisseld.

De volgende Ionaviering is op zondag 3 juni a.s., opnieuw in de Bethlehemkerk.
Het is wel fijn i.v.m. de voorbereidingen om even te melden dat u van plan bent te komen. Medio mei zullen we deze viering aankondigen en iedereen van harte uitnodigen.

Namens de voorbereidingsgroep,
Herma Bosma