Wanneer je vier twintigers bij elkaar zet, goed eten verzorgd, en een fijne plek hebt om te zitten voel je jezelf thuis. Dat was het gevoel wat mij afgelopen zaterdag [3 maart] bekroop toen we met elkaar de afwas gedaan hadden en de avond hadden afgesloten. Jezelf thuis voelen is niet altijd even makkelijk in een kerk. De taal, de verschillen, het tijdstip van de zondagmorgendienst. Maar als je dan aan tafel gaat met elkaar ontdek je de overeenkomsten: het verlangen naar een betekenisvol leven, de vragen die het leven oproept, het plezier dat je beleeft in het leven, de hoop naar de toekomst.
Afgelopen zaterdag hebben we dit beleefd met elkaar. Voor mij mocht de Bethlehemkerk weer iets meer als thuis gaan voelen door het leuke contact met jonge gemeenteleden. Ben jij een twintiger, dan kun jij hier de volgende keer ook bij zijn. zaterdag 7 april van 18:00 – 20:00, het eten wordt verzorgd!