Nog niet alle toezeggingsformulieren voor Kerkbalans 2018 zijn binnen, tot nu toe is er €20.000 minder aan toezeggingen ontvangen dan vorig jaar!
Ons vermoeden is dat er iets mis is gegaan, dit kan diverse oorzaken hebben:
Misschien is de link naar het elektronisch toezeggingsformulier die via mail naar u verstuurd is, als spam-mail binnengekomen, wilt u uw spam mailbox even controleren?
Ook kan het zijn dat u de enveloppe met een toezeggingsformulier wel hebt ontvangen, maar dat deze aan uw aandacht is ontsnapt.
Als u geen e-mail heeft gekregen en ook geen enveloppe voor Actie Kerkbalans heeft ontvangen, wilt u dan contact opnemen met het Kerkelijk Bureau?
Het telefoonnummer van het Kerkelijk Bureau is: 035 - 623 40 00 (telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 12:00 uur).
Wilt u zo vriendelijk zijn om dan het toezeggingsformulier alsnog zo snel mogelijk in te leveren.
Papieren toezeggingsformulieren kunnen gestuurd worden naar:
Kerkelijk Bureau Protestantse gemeente Hilversum
Antwoordnummer 1601
1200VB Hilversum

Namens de kerkrentmeesters van de Bethelhemkerk hartelijk dank voor uw medewerking.