Even voorstellen: Ik ben Wilma Hagen van Atelier De Dromenkoning.

Ik geef lessen in diverse technieken, de cursisten kunnen werken met materialen als acrylverf, potlood, kleurpotlood en nog veel meer.
Iedere dinsdag van september tot mei schilderen er twee groepen in muziekgebouw ’t Akkoord in Kortenhoef.
Er kan gewerkt worden met een startthema als leidraad. Dit om de fantasie een zetje te geven, en het zorgt iedere keer weer voor verrassende kunstwerken. Maar eigen inbreng is natuurlijk ook altijd van harte welkom.
De cursus is geschikt voor iedereen die graag schildert of wil gaan schilderen.
Alles mag, als het maar weer opgeruimd kan worden.
Niet onbelangrijk: het zijn gezellige groepen waarbij ook het sociale contact zeer belangrijk is.
En ……..er wordt veel gelachen. Heerlijk!

Toen Annette van Vliet in de herfst van 2017 opperde om te exposeren in de Bethlehemkerk, was iedereen meteen enthousiast.
Alles leuk en aardig, maar wat wordt het thema?
Het zou namelijk het leukst zijn als iedereen werkt aan één thema, maar wel iedereen ook weer op haar eigen manier.
Het besluit viel: De zonnebloemen van Van Gogh zouden de inspiratiebron worden.
Het lijkt heel simpel, maar dat was het achteraf gebleken helemaal niet.
Hoe maak je van zulke beroemde bloemen een geheel eigen werk.
Ze moesten ook nog eens in een vaas. Pfff. En op 50x70 cm. Dubbel Pfff.
Uiteindelijk, na veel zwoegen en zuchten, maar ook heel veel lachsalvo’s, heeft iedereen een pracht schilderij gemaakt naar dit thema.
Ze zeggen wel dat de weg naar de eindbestemming net zo belangrijk is als de eindbestemming zelf.
Voor velen was het zeer hobbelige weg met veel kuilen, maar daar leer je van.
Het resultaat mag er namelijk zijn!
Ook in deze schilderijen is weer gebruik gemaakt van niet alleen acrylverf, maar ook van andere materialen. Nu kunt u zelf komen bekijken hoe bijzonder het effect daarvan is.
Midden in de winter staat er een flinke rij zonnebloemen in bloei, en dat willen we graag aan het publiek tonen.
U bent van harte welkom tijdens de expositie in de Bethlehemkerk,

De expositie loopt van 17 februari tot zaterdag 14 april 2018.