Donderdagavond 1 maart voor toerusting en ondersteuning.

Het diaconale kerkelijke platform Aandacht Helpt en Vluchtelingen Werk Nederland heten jou van harte welkom op donderdagavond 1 maart. De koffie staat vanaf 19.00 uur klaar. Wij starten om 19.30 uur. Plaats: Emmauskerk op de  Kerkelandenlaan 5 te Hilversum.

De avond laat zich kenmerken door ondersteuning van jouw vrijwilligerswerk met de statushouders in Hilversum e.o. Achtergrondinformatie over cultuur en gewoontes, advies voor wat handig is om te doen en wat niet te doen, uitleg over de diverse vrijwilligersfuncties  buddy, maatschappelijk begeleider, taalcoach en klusser. En waar loop je tegenaan.

Daarnaast is er gelegenheid tot vragen stellen aan de sprekers en is er tijd om onderling van gedachten te wisselen.

We streven er naar om uiterlijk 22.00 uur te stoppen.

Voor wie is deze avond bestemd?

• Voor alle mensen die interesse hebben in het vrijwilligerswerk met statushouders en op deze manier kennis willen maken en er meer over horen.
  • Voor vrijwilligers die al werkzaam zijn als buddy, maatschappelijk begeleider, taalcoach en klusser om ondersteuning te krijgen in hun werk.

Wanneer?
Donderdag 1 maart van 19.00 – 22.00 uur.

Waar?

Emmauskerk in gebouw De Waaier, Kerkelandenlaan 5 in de wijk Kerkelanden in Hilversum. Er is genoeg parkeerruimte. Buslijn 1 stopt voor de deur.

Beste buddy, maatschappelijk begeleider, taalcoach en klusser, voel je vrij om introducés mee te nemen die graag meer over het vrijwilligerswerk willen weten.

Het zal best druk worden en we willen graag de grootte in catering inschatten. Als het mogelijk is, graag je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lukt dit niet,  dan ben je toch van harte welkom zonder aanmelding.

Graag tot 1 maart!!

Met vriendelijke groeten,