Daar werd ik afgelopen zondag letterlijk stil van toen mij gevraagd werd om even naar beneden te komen.
Nadat ik afgelopen zomer had aangegeven dat ik graag een stap terug wilde doen realiseerde ik mij uiteraard dat het voorlopig mijn laatste dienst in de Bethlehemkerk was, maar graag had ik dat stil voorbij willen laten gaan. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gespeeld, echter samen met reistijd en voorbereiding legt het soms een behoorlijk beslag op de zondag. Dat neemt niet weg dat ik het zeker zal missen.

In de achterliggende jaren heb ik mij, zowel als organist als kerkganger, thuis gevoeld in Hilversum en veel van jullie geleerd.
Heel veel dank daarvoor!
Naast de zondagse diensten was met name de stille week een terugkerend hoogtepunt, waarbij het mij iedere keer weer trof met hoeveel zorgvuldigheid de weg van palmzondag naar pasen werd voorbereid.
Veel dank voor de uitstekende samenwerking met Marlene, Jetty, Erik, Trinette, Guus, alle voorzangers en andere muzikanten.
Wat mij betreft is het zeker geen definitief afscheid en hoop ik dat ik zo af en toe nog eens een dienst in de Bethlehemkerk mag vervullen.
Van harte tot ziens dus. En nogmaals hartelijk dank voor de woorden en de attentie!

Martin Moree