Vanaf januari 2018 krijgt het predikantenteam van de Bethlehemkerk versterking in de persoon van Maarten Hameete. In het interview hieronder stelt hij zich aan u voor.

Wie is Maarten Hameete?

Ik ben een jonge predikant. Sinds drie maanden werkzaam in Renswoude-Ederveen als gemeentepredikant. Ik geniet ontzettend van het werk wat ik daarin mag doen. De manier waarop je als predikant dichtbij mag zijn op momenten die er echt toe doen is erg kostbaar, en daarbovenop komt dan dat je op die momenten ook God ter sprake mag brengen.

Daarnaast ben ik graag bezig met hardlopen. Het gevoel wat je krijgt als het lukt om jezelf te verbeteren en ergens naartoe te werken geeft mij veel voldoening. En daarnaast is het ook een hele fijne manier om je gedachten op een rij te krijgen.

Los van dit sportieve kan ik, zoals veel mensen, erg genieten van een avond op de bank met een goede film of serie, een glas wijn en gezelschap. Vaak is dit gezelschap mijn vrouw met wie ik een voorliefde voor gemakkelijk te verteren films en series deel.

  hameete.jpg

Het volledige interview vind u terug in de RdB van 3 december, daarna zal ook het volledige interview in de nieuwsbrief en website terug te vinden zijn.