Op Open Monumentendag (9 en 10 september) is de Bethlehemkerk op zondag 10 september open voor het publiek. Er zijn veel monumenten toegankelijk en een mooie gelegenheid om binnen te lopen in de Bethelhemkerk.

De kerk is geopend van 10.00-16.00 uur. Het orgel wordt bespeeld, het Stilte Centrum is geopend met gelegenheid om een kaarsje te branden of gebedsintentie achter te laten. Ook zijn er gemeenteleden aanwezig die iets over de geschiedenis van de Bethlehemkerk en de recente verbouwing kunnen vertellen: hoe maken je van een 55 jaar oude kerk weer een multifunctionele hedentijdse ruimte.

Ook is er de zomer expositie met expositie van schilderijen van de Hilversumse kunstkring.

De gastvrouwen- en heren verwelkomen graag naast bezoekers ook gemeenteleden. Van harte uitgenodigd.