20170630 afscheidOp vrijdag 30 juni organiseren wij een feestelijke avond in onze kerk ter gelegenheid van het afscheid van Erik van Halsema. We willen dat doen op een manier die echt bij Erik past. We starten de avond met een American diner, gevolgd door een inhoudelijk verrassingsprogramma. We sluiten af met een hapje en een drankje.
Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur:  inloop en inbreng American diner
   18.30 uur:  aanvang gezamenlijke maaltijd
   20.00 uur:  verrassingsprogramma
   22.00 uur:  borrelen
   23.45 uur:  laatste ronde
   24.00 uur:  einde

Het is de bedoeling dat u zelf thuis eten klaarmaakt en meeneemt naar de kerk. Daarmee maken we een groot buffet, waar iedereen van mee kan eten. Denk bijvoorbeeld aan een pan soep, een hartige taart, een maaltijdsalade of een dessert. Misschien handig met mensen uit uw directe omgeving een en ander af te stemmen, zodat er voldoende variatie ontstaat.
Voor drinken wordt gezorgd.

Voor het verrassingsprogramma zijn we nog op zoek naar inhoudelijke vulling. Mocht u met uw groep een sketch, een lied of een andere creatieve bijdrage willen inbrengen dan hoort de voorbereidingscommissie dit graag van u.Iedereen is van harte uitgenodigd, want Erik van Halsema wil graag van iedereen afscheid nemen en ons persoonlijk nog toespreken.

Het is wel van belang dat u zich aanmeldt voor deze avond. Dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U geeft in uw mail aan met hoeveel personen u van plan bent te komen. Aanmelden kan ook bij Annette van Vliet of Trinette Boer.

Cadeau
Uiteraard willen we Erik en Lisette als gemeente een gezamenlijk afscheidscadeau aanbieden. Als u hieraan mee wilt doen vragen we u het geldbedrag wat u hieraan wilt besteden over te maken op het rekeningnummer van de wijkkas (IBAN: NL55 FVLB 0635 8093 89, ten name van: Prot. Gemeente Hilversum inz. PWG Bethlehemkerk wijkkas) onder vermelding van ‘Cadeau Erik’.