Er is dit jaar weer een Samen-Op-Vakantieweek voor ouderen van de Protestantse gemeente te Hilversum. Van zaterdag 21 tot en met zaterdag 28 oktober 2017 gaat er een groep van zo’n 50 oudere gemeenteleden naar het Nieuw Hydepark te Doorn.

20170705 sov

De ervaring heeft geleerd dat deze vakantie voor zowel gasten als vrijwilligers een geweldige mogelijkheid is voor ontmoeting en het delen van elkaars geloof. Maar vooral is het ook een week van aandacht, ontspanning en genieten. De gasten uit de vijf wijkgemeenten worden de hele week omringd door de goede zorgen van een groot aantal vrijwilligers, eveneens afkomstig uit de Hilversumse wijkgemeenten.

Met ongeveer 20 vrijwilligers wordt er hard gewerkt om de ouderen een onvergetelijke week te laten beleven. Wilt u ook eens zo’n bijzondere week meemaken? Meld u dan aan!

Dringende oproep!
Nog steeds zijn er enthousiaste vrijwilligers nodig met name voor de zorg! Aanmelden hiervoor kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 - 51 75 22 14

Meer informatie: Nel Koning