Het Heilig Avondmaal, wat betekent dit voor ons? We startten de vergadering met een bezinning.

Een aantal korte onderwerpen komen aan bod waar afspraken over gemaakt worden. Wie er naar de intrededienst van ds. Oane Reitsma gaan of wie het evaluatiegesprek over de samenwerking tussen de Bethlehemkerk en de Diependaalsekerk bijwonen en voorbereiden.

De Bethlehemkerk bestaat dit jaar 60 jaar. Een jaartal om aandacht aan besteden. Over het hoe en wat denken een paar mensen na. Mocht je mee willen denken of doen, graag! Stuur alsjeblieft een mail naar Annemarie de Groot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

PgH2024. In de voorstellen zijn enkele tekstuele wijzigingen aangebracht. Daarnaast is een toelichting vanaf bladzijde 12 toegevoegd. De Wijkkerkenraad zal een eerste visie op de drie voorstellen vormen als beginpunt. We vinden het belangrijk dat elk gemeentelid goed geïnformeerd wordt en zijn/haar gevoel en gedachten kan delen.

Gedurende de ontmoetingsbijeenkomsten per sectie op 12, 19, 26 februari en 5 en 19 maart en op het Gemeenteberaad op 16 februari gaan we graag met elkaar in gesprek over PgH2024 om een gezamenlijke visie op te kunnen stellen.

De periode tot 28 maart is kort. Dan delen we tijdens de PgH-brede avond onze denkrichting op basis van de input van alle bijeenkomsten zodat namens de Bethlehemkerk gesproken wordt. Deze avond wordt er géén besluit genomen.

Hartelijke groet van scriba Esther Gross